19.11.2017

Зверніть увагу! Цікава книга!

 Дара Корній – сучасна українська письменниця, журналістка, волонтерка. Володарка відзнаки«Золотий письменник України» (2016р). Пише і для дітей, і для дорослих. Авторка 12 книг (дві з яких написані у співавторстві). Працює в жанрі соціально-побутової прози та в жанрі міського фентезі, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов’янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи для цього народні казки, легенди, обряди та замовляння. Лауреатка третьої премії конкурсу «Коронація слова-2010» за дебютний роман «Гонихмарник» Також цей роман був удостоєний відзнаки «Дебют року» від видання «Друг читача» та став лауреатом премії асамблеї фантастики «ПОРТАЛ-2011» – «Відкриття себе» імені В. І. Савченко.
Нещодавно наша бібліотека придбала цікаву книгу цієї прекрасної сучасної української письменниці. І сьогодні хочу поділитися з вами оглядом містично-любовного роману, сповненого таємниць, пошуків та прихованих надій, який  спокусить та зачарує найвибагливішого прихильника притч, казок, легенд і невигаданих життєвих історій.

Image result for щоденник мавки дара корній скачатиКорній Д.
Щоденник мавки:  роман/ Дара Корній; перед. О. Хвостової. – Харків: Книжковий клуб  «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 304 с.
Це книга про  звичайних  людей,  які переживають знайому багатьом життєву драму - втрату своєї цілісності, знайомої картини світу через зраду найдорожчих та близьких людей. В образі Мавки напевно не одна читачка побачила себе та свою історію, до болю схожі переживання, думки та вчинки. Адже скільки їх, жінок - Мавок, зачарованих Чугайстром - зломлених та понівечених душ, що прагнуть віднайти себе знову - ніхто ніколи і не злічить. А скільки із нас живуть не своїм життям, сповідуючи чужі цінності та інтереси, бояться відкрити істинні, сховані десь глибоко у душі за тонами суспільних умовностей та стандартів, бажання та мрії?
Герої роману не побоялись заглянути в свої душі та знайти там себе, виплекати та вивільнити справжню, щиру любов не тільки один до одного, але і до життя.
Словом, перед читачем відкриється дивовижний світ жіночої душі, що вистояла на хвилях буремного життєвого моря в момент, коли, здається, втратила все і вже нічого не вдасться повернути,  бо стоїш на самісінькому краєчку безодні, котра готова поглинути тебе щомиті… Книга для душі, для роздумів тихого вечора та відкриттів кожного нового дня.   Дара Корній як і завжди вчить нас бачити та відчувати серцем, вірити та прощати, любити.

Комментариев нет:

Отправить комментарий