23.12.2022

Хай Новий рік з добром до нас іде!

До Нового 2023 року залишилось зовсім мало. Щоб рік Кролика став успішним для вас, потрібно правильно до нього підготуватися.
Покровитель 2023 року не любить бруду і мотлоху, тому кожному потрібно позбутися від цього до кінця грудня. У Новому році можна все починати з чистого аркуша. І не просто можна, а потрібно.
Напередодні Нового року слід обов'язково прибрати в будинку, викинути все зайве й застаріле і на місце, що звільнилося, обов'язково прийде щось хороше і бажане. Це, до речі, стосується не лише речей.
Що ж потрібно викинути з дому до Нового року 2023 року та яких речей позбутися?
Поламані предмети: тріснутий або битий посуд, зламана парасолька, кросівки, що продірявилися – всього цього не повинно бути в домі. Від техніки, яку давно не можете відремонтувати, теж потрібно позбутися.
Візьміть собі за правило: якщо зламана річ лежить довгий час, а у вас не вистачає рук (немає бажання, ресурсів) її полагодити або віднести в ремонт – вона вам не потрібна. Такі предмети лише займають думки і забирають енергію. Якщо викидати шкода, то, як варіант, ви можете віддати річ тому, хто зможе її полагодити.
Одяг, який не носите: «Відкриваю шафу – все ганчірки, шукаю ганчірку – все речі», – знайома ситуація?
Перед Новим роком варто зробити ревізію в шафі: набратися сміливості і викинути все, що ви не одягали впродовж останніх двох років. Речі захаращують наше життя та вбирають нашу енергетику, настрій, здоров'я. Шкода викинути, віддайте тим, хто сьогодні потребує допомоги – переселенцям та малозабезпеченим верстам населення. Щоб не втратити здоров'я, не збирайте мотлох у своїй шафі. І пам'ятайте, що віддаючи – ми набуваємо.
Папір, який макулатура: Чеки, глянцеві журнали, газети, інструкції, рекламні буклети, старі квитанції, непотрібні документи – це все мотлох. Якщо ви почнете їх перебирати, то самі в цьому переконаєтеся. У вас немає часу все переглядати і перечитувати? Тоді просто викидайте. Беріть приклад з аргентинців. В останній день року аргентинці викидають з вікон всі непотрібні документи, бланки і позбавляються таким чином від проблем і невдач. Проте, всі ці «скарби» не викидайте на смітник, а краще віднесіть в пункт прийому макулатури. Не факт, що вам за неї дадуть багато грошей, але в душі з'явиться приємне відчуття того, що ви не засмічуєте навколишнє середовище.
Відповідаємо відразу – не знадобиться: Незрозумілі деталі і запчастини, порожні банки і коробки, подарунки, які не підійшли, сувеніри-пилозбірники і милі дрібнички з розпродажу, самовчитель з турецької мови, який ви ще не відкривали, – вони просто займають місце в домі та, до всього, нагадують про те, що ви не встигли зробити. З простроченою косметикою і ліками та ж історія – все в сміття, адже вони можуть нашкодити здоров'ю.
В умовах тотальної економії електроенергії в кожному будинку можна знайти свічки. Мало хто знає, але свічки є неймовірним джерелом енергетики людини. Перед Новим роком варто позбутися від напівзгорілих свічок і таких, які вам неприємні. Такі свічки можуть негативно впливати на будинок, що призведе до частих сварок та розчарувань в новому році.
І останнє…
Викиньте речі, які вам неприємні та приносять негативні емоції. Не вступайте в Новий рік з тими речами, які викликають роздратування. Ваш будинок перед Новим роком повинен наповнитися затишком, теплом і новою позитивною енергетикою.
Не беріть з собою в Новий рік стрес та хвилювання, стосунки, що зжили себе, токсичних людей і погані спогади. Звичайно, сказати це легко, але зробити важче. Тоді уявіть, що у цього всього закінчився термін придатності.
І ще: помічено, що якщо навести порядок в домі, то порядок настає і в думках.
Входьте в Новий рік з позитивними думками, планами і цілями і, щоб не відбувалося, вірте – у вас все вийде.
Гарного вам Нового року та приємних спогадів!
(взято з Інтернету)

Комментариев нет:

Отправить комментарий