27.12.2022

НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ

Зовсім скоро постукає у двері Новий 2023 рік – рік чорного кролика.
Кролик – домашня тварина, яка не любить шуму, шукає затишку, тому Новий рік краще зустрічати вдома.
Тварина ця невибаглива, тому краще відмовитись від розкішних чи дорогих подарунків. Кролик скромний, не любить пускати пил в очі й привертати до себе увагу. Він не любить і непрактичних речей, тому подарунки потрібно підбирати практичні, за призначенням та уподобанням, які стануть у пригоді.
Що краще не дарувати на Новий 2023 рік?
Кролику не сподобається, якщо ви подаруєте засоби для душу, різноманітні гелі, шампуні, мила, креми. Не потрібно дарувати духи чи туалетну воду та купувати для подарунка годинники, дзеркала, рушники. Якщо ви подаруєте предмети, які можуть порізати – набір ножів чи столових приладів, бритву, кролик може дуже на вас розізлитися. Так само не сподобаються кролику такі подарунки, як портсигари, запальнички та інше приладдя для куріння. Не до вподоби прийдеться господареві року і конверт із грошима, якщо ви його не замовляли.
На жаль, цьогоріч доводиться зустрічати Новий рік під час війни. Попри усі випробування, важливо знаходити приводи для радості та підбадьорювати рідних, особливо дітей.
Що ж тоді подарувати на Новий 2023 рік?
Краще дарувати практичні подарунки, які покращать життя в непрості часи: повербанк; ліхтарик на батарейках; набір LED-свічок, які працюють від акумулятора; нічник на батарейках. Доречними будуть і термос або термокружка; теплий одяг (піжама, термобілизна, рукавиці, шкарпетки); плед чи вовняна ковдра; набір чаю, солодощів чи м'ясних делікатесів; торбинка з мандаринами або тропічними фруктами; творчі набори для виготовлення свічок, малювання або вишивки…
Що ж подарувати на Новий рік дітям? Звичайно іграшки, розмальовки, солодощі, ґаджети, дитячі музичні інструменти, 3-D пазли, набори для творчості, конструктори, книги з картинками та все те, що подобається вашому малюку.
На Новий рік близьким людям можна подарувати й нематеріальний подарунок. Наприклад, альбом з фотографіями найяскравіших моментів, або відеоролик зі смішними сімейними сценками.
І найголовніше… Щоб задобрити Кролика подарунки потрібно дарувати від душі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий