28.03.2021











Традиційно в кінці березня, кожен рік, для любителів та шанувальників книги в шкільній бібліотеці проходить
Тиждень дитячого читання. В ці дні, у бібліотеці, для читачів проходять різні цікаві заходи: веселі конкурси, літературні вікторин, бібліотечні години, казкові турніри, ігри та розваги.

Ось і цього року з 22 по 29 березня, у бібліотеці пройшли: презентація фотовиставки «Калейдоскоп бібліотечних справ», виставка-огляд «Світ книжковий – світ казковий», конкурс ерудитів «Цікаві таємниці книжкової скарбниці», бібліотечна година «Розглянемо книгу уважно», бібліочемпіонат «Що ми знаємо про книгу та бібліотеку?», казкова зустріч «Завітала на поріг казка чарівна». Юні читачі не лише змагалися, а й грали в цікаві ігри, розгадували кросворди, загадки, що підготувала для них бібліотекар.

Найактивнішими учасниками щорічної акції: «Читаємо від березня до березня» стали: Кривохижа Аліна, Берест Яна (2 кл.), Ловцька Валерія (3 кл.), Музиченко Ліза (4 кл.), Семенчук Діана, Бас Альбіна (5 кл.), Гаврилова Саша, Шпилька Валерія (6 кл.). Усі вони є не лише найактивнішими учасниками усіх конкурсів, вони – найкращі читачі, які систематично відвідують бібліотеку  та полюбляють читати різні пригодницькі повісті, казкові оповіді, веселі віршики.

А ще вони малюють малюнки, виготовляють різні поробки, із задоволенням приймають участь в організації та проведенні майстер-класу з виготовлення закладок, саморобних книжечок та дарують їх бібліотеці.

А попереду на юних читачів у нашій бібліотеці чекає ще більше різних цікавих заходів. Ми завжди радо зустрічаємо усіх охочих, хто бажає доторкнутись до цього чарівного та безмежного світу під назвою «Книга».

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий