06.02.2023

Добрі справи робити приємно!


 Любі друзі, юні читайлики, шанувальники книг та бібліотеки!

Хочу нагадати Вам, що наближається чудове свято!

14 лютого світ відзначає Міжнародний день дарування книги.

Це дуже молоде свято, яке з'явилось тільки у 2012 році. Ініціатором його створення стала громадянка США Еммі Бродмур. Вона є автором сайту дитячої книги у себе на Батьківщині. Крім того, Еммі – багатодітна мама. Одного разу один з трьох її синів поцікавився, чому в календарі немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги?"... Так, завдяки дитячій допитливості, у Єммі з’явилася ідея створення свята, яке на сьогодні всі знають як Міжнародний день дарування книг.

Тому звертаюся до всіх небайдужих, меценатів, спонсорів, вчителів, батьків, випускників нашої школи та всіх охочих долучитися до акції "Подаруй книгу шкільній бібліотеці"! Якщо Ви маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними або маєте можливість придбати нову книгу, журнал, довідник і т.д. - подаруйте їх нашій бібліотеці, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги принесуть радість та багато приємних хвилин любителям читання!

Проявіть добру волю і подаруйте книгу тим, хто цього потребує!

Приєднуйтесь до акції!

Не залишайтесь байдужими!

Добрі справи робити приємно!

Щиро вдячні за подарунки, бо впевнені – подарована література стане відчутним джерелом поповнення бібліотечного фонду, надасть допомогу у задоволенні запитів наших користувачів, сприятиме позитивному відпочинку.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий