15.02.2021

ПОДАРУНКИ З ДОБРИХ РУК

 14 лютого, в день святкування Дня закоханих, ми святкуємо також і одне з наймолодших свят у календарі – Міжнародний день дарування книг. Вважається, що у цей день мають об’єднатись ті, хто дарує книги й ті, хто прищеплює любов до читання. В ці дні кожна бібліотека сподівається, що її фонд поповниться сучасною літературою популярних авторів, якої катастрофічно не вистачає, чекає на своїх благодійників, спонсорів.

  Приємним сюрпризом для нашої бібліотеки стали книги, які напередодні Свята, подарувала нашим читачам ІРИНА  ВОЛОДИМИРІВНА САДОВНІЧЕНКО. Медична сестра нашого місцевого садочку «Перлинка», привітна та щира, скромна та добра, яку ми усі знаємо, часто зустрічаєм, інколи звертаємось за допомогою.

 Такого змістовного і дороговартісного подарунку від читачів ми вже давно не отримували. Ми щиро і безмежно вдячні ВАМ, Ірино Володимирівно, за подаровані книги, за приємний сюрприз, за позитивні емоції, за прихильність до бібліотеки, за добру справу. І нехай хтось скаже, що нічого  в цих книгах немає особливого… Та для нас – це не просто книги…ЦЕ ПОДАРУНОК І ПАМ'ЯТЬ про добру, світлу, щиру дитину, учня нашої школи – Садовніченка Сашу. Ми впевнені, що подаровані книги, стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу і обов’язково знайдуть свого читача.

  В цей день фонд шкільної бібліотеки поповнився творами класиків української літератури – 7 книг серії «Шедеври на всі часи» (Т.Г.Шевченко, Г.Квітка-Основ’яненко, І.Франко, І.Нечуй-Левицький, Л.Українка, І.Котляревський, М.Коцюбинський), 8 книг російських письменників-класиків (О.С.Пушкін, Л.Н.Толстой, Н.В.Гололь, А.П.Чехов, Ф.М.Достоевський), 2 книги серії «Клуб сімейного дозвілля» - твори Г.Уеллса та Марка Твена. Завдяки такому щедрому даруванню, фонд науково-пізнавальної літератури поповнили 3 книги Альфреда Брема «Життя тварин: ссавці» та гарноілюстрованні, пізнавальні дитячі енциклопедії серії «Понад 400 цікавих фактів». Подаровані книги будуть розміщенні на стелажі під назвою «Мозаїка книжкових новинок». Приходьте, читайте, знайомтесь з новинками!!!

  ДЯКУЄМО за подаровані книги! Дууже приємний, пам’ятний, неочікуваний і потрібний подарунок. Акція не закінчилась. Акція «Подаруй свою книги бібліотеці!» ТРИВАЄ. Бібліотека і надалі вдячна всім, хто виявить бажання подарувати книги для дітей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий